Wat voor eisen stel je aan de inrichting van een camper?

U bevindt zicht nu hier op het camperplatform: Home chevron_right Wat voor eisen stel je aan de inrichting van een camper?

Dat is ieder zijn eigen smaak en keuze. Inrichting is een eenmalige aanschaf en is toch wel fijn als het bij elkaar past. Het is toch ook niet de bedoeling dat je steeds je eigen keuken met keukenspullen en slaapkamer met slaapkamerspullen moet leeghalen als je met vakantie gaat met een camper of caravan. Je kunt het verder leuk aankleden met extra kussentjes en misschien leuke potjes voor op het kruidenrekje. De kleuren van de overtrekken van de dekbedden of het dekbed is ook heel bepalend voor de sfeer in een camper. Ook de keuze van de handdoeken en theedoeken voor in de keuken, maar ook de handdoeken en badlakens die gebruikt worden bij het wassen en douchen. Als je bijpassende kleuren kiest, dan is het ook handig met wassen. Zeker als er onderweg gewassen wordt in de grote wasmachines bij een supermarkt of benzinepomp. Dan kan je alles in een keer in de wasmachine doen. Heb je ook een droger nodig? Deze is er vaak ook in een groot formaat! Je kan ook alles wat dezelfde droogtijd heeft weer bij elkaar doen. Op deze manier hoef je niet na te denken over kleuren, want dit past dan altijd bij elkaar.

Wees selectief met de slaapkamer- / keukenindeling en inrichting. Eenmaal een keuze gemaakt, dan is het niet meer terug te draaien.

Wat heb je echt nodig en wat is er noodzakelijk voor het reizen en verblijven in een camper of caravan? Denk er dus goed over na.