U bevindt zicht nu hier op het camperplatform: Home chevron_right Tupperware

brand

Tupperware artikelen voor keuken en camper is te verkrijgen via onze consulent(es) die bij u thuis kunnen komen. U kunt een party geven of een op een zaken aanschaffen als u dat liever wilt.

Onze producten zijn prima geschikt voor de koelkast en als voorraadbakken om deze vers te houden.

De onderneming

Tupperware creëert al 70 jaar producten, bedoeld om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Onze klanten overal ter wereld helpen tijd en geld te besparen met oplossingen om hun voedingswaren te bewaren, was altijd al een van de voornaamste missies van Tupperware.

Vandaag biedt Tupperware nog altijd producten aan om voedingsmiddelen te bewaren, maar ook keukengerei, pannen, messen, enz. Met een wereldwijde omzet van 1 miljard dollar is Tupperware één van de grootste fabrikanten van keukengerei en plastic artikelen voor huis en hobby. De producten van Tupperware zijn innoverend, technologisch geavanceerd en synoniem voor kwaliteit. Het internationale hoofdkantoor van Tupperware bevindt zich in Orlando, Florida (Verenigde Staten). De 1000 artikelen uit de Tupperware collecties worden gefabriceerd in 14 fabrieken, waarvan 4 in Europa.

Naast de Tupperware consulenten, telt de onderneming wereldwijd 7.000 werknemers. De kwaliteit, functionaliteit en originaliteit van de Tupperwareproducten zijn toonaangevend in de hele wereld.

Voor ieder wat wils, maar onze producten zijn goed uit te sorteren in goed bruikbare artikelen: https://www.tupperware.nl/producten.

Zie onze uitgebreide catalogus op onze site MyCamperPlanner.com