Seahorse

U bevindt zicht nu hier op het camperplatform: Home chevron_right Seahorse

brand

Get active!

De Menton serie van Seahorse inspireert je om van het moment te genieten. Actief bezig zijn werkt erg goed voor lichaam en geest. De Menton is er voor dit soort momenten en is er ook voor iedereen, het gestreepte badgoed van Seahorse is geschikt voor het hele gezin, inclusief kinderbadjassen.

De Menton is voorzien van de bekende witte streep en heeft een sportief karakter, passend binnen de maritieme stijl. Het badgoed is garen geverfd en de klassieke kleuren geven een frisse draai aan deze serie. De Menton is gemaakt van rulle badstof, wat zorgt voor een goede vochtopname en daarom ideaal te gebruiken als badgoed voor het hele gezin, binnen en buitenshuis. Deze klassieke bad-serie is vervaardigd van een zware 550 gram/m2 kwaliteit en is afgewerkt met het geborduurde logo van Seahorse, wat dit hoogwaardige badgoed helemaal af maakt.

Time to relax!

Hamam van Seahorse is een multifunctionele doek dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden; handig om mee te nemen in de tas naar een festival, groot genoeg voor een gezellige picknick en ideaal om je heerlijk in te wikkelen tijdens een bezoek aan de spa. De hamam doek is uiteraard ook geschikt om te gebruiken als strandlaken of badlaken. Seahorse hamam is er voor allerlei fijne momenten in het leven!

Adres:

Prinsestraat 3

7513 AM Enschede

Tel: plus_sing31 (0) 53 46 15 055 / Fax: plus_sing31 (0) 53 46 15 225

E-mail: info@seahorse.nl

 

In de winkels hebben ze vaak ook diverse zaken die u kunt zien en direct kan kopen, maar soms dient er een bestelling gedaan te worden. Verspreid over het land zijn er diverse winkels. Vaak wel 20 tot 25 in uw omgeving.

Bij onze contactpunten met eigen webshops kunt u alle artikelen online bestellen.

Dit zijn o.a.: bol.com, fonq.nl, otto, wehkamp.nl Smulderstextiel.nl en dormaitextiel.