Sligro

U bevindt zicht nu hier op het camperplatform: Home chevron_right Sligro

brand

Sligro Food Group

De Sligro Food Group bestaat uit foodservice bedrijven die zich direct en indirect richten op de Nederlandse foodmarkt. Bij Foodservice doen we dit als groothandel.

Marktleider in foodservice

Binnen foodservice is Sligro marktleider. We richten ons op groot- en kleinschalige horeca, recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retail bedrijven en de institutionele markt. Dit alles doen we met een landelijk netwerk van 50 vestigingen en 8 distributiecentra.

Eigen productiefaciliteiten

Sligro Food Group beschikt over eigen productiefaciliteiten voor gespecialiseerde conveniënte producten, vis, patisserie- en traiteur producten en een vleescentrale. Ook hebben we een belang in onze verspartners voor vlees, wild en gevogelte, AGF en brood en banket. Als klant heb je bij ons de keuze meer dan 60.000 food- en aan food gerelateerde non-foodartikelen.

Inkoop

De food serviceproducten koopt Sligro Food Group in eigen beheer in. Binnen alle bedrijven die deel uitmaken van de groep, staat het delen van kennis en het benutten van substantiële synergie- en schaalvoordelen centraal. We streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn.

Bij Sligro ontdek je vier unieke eigenschappen:

  • onze behulpzame medewerkers met kennis van zaken,
  • onze unieke producten,
  • onze oplossingen en
  • de vele voordelen die je hebt wanneer je bij Sligro inkoopt.

Ontdek de vier kanten van Sligro.