mainVisual

Inrichting

U bevindt zicht nu hier op het camperplatform: Home chevron_right Inrichting

Waar moet aan gedacht worden als je bij een inrichting denkt voor een camper?

Helaas is dat standaard niet zo eenvoudig. Bedenk bijvoorbeeld wat er als basisinrichting in een camper aanwezig moet zijn en dit zijn toch de zaken die in een keuken passen, geheel niet onbelangrijk. Producten zoals; pannen, stoompan (want deze bespaard een pit), steelpan, koekenpan, borden, mokken. Alles mogelijk en het liefst in lichtgewichte vorm en dit is ook het handigst.

Een warme thee of koffie kan ook heel goed in metalen mokken gedronken worden. In glazen mokken, deze zijn uit den boze en gaan eerder stuk. Kunststof glazen is de beste uitkomst en zijn bij de ‘betere speciaalzaken’ goed verkrijgbaar.

Het slapen onder een heerlijk dekbed voor in de zomer en in de winter dit moet goed doordacht zijn. Beiden dekbedden altijd meenemen om snel te kunnen wisselen bij lage/hoge temperaturen. Denk ook eens goed na over een dekbedovertrek, deze is het handigst om goed/snel op te maken, lekker ligt, niet te koud of te warm is, snel droogt en dat u niet hoeft te strijken.

Handdoeken met een goede lus om op te hangen en met mogelijk dezelfde kleuren. Handig is als de handdoeken dezelfde kleuren hebben, dan kunnen deze gemakkelijker onderweg of op de camping in een wasmachine gewassen worden.

Goede opladers voor apparatuur zijn altijd ‘een must’. Oftewel extra oplader in een aparte tas klaarmaken en zorgen dat deze standby is.

Een badjas of huispak, een stel bedsokken, een goede pyjama of anders, een aantal shirts (sweatshirt) en fluffy jassen/vesten of truien en een bodywarmer. Schoeisel; vergeet niet om platte schoenen mee te nemen, slippers, wandelschoenen om een voorbeeld te geven.

Neem goede lichtgewicht stoelen, tafel en eventueel een klein tafeltje mee. Ook niet overbodig goede opvouwbare kisten. Kisten die stapelbaar zijn, als ze leeg zijn als deksel fungeren. Boodschappen gedaan, openvouwen en weer gebruiken. Top en handig!

Goede koelkastbakken maakt het gemakkelijker de koelkast in te delen.

Zorg voor voldoende speciaal wc-papier en voorraad schoonmaak voor het toilet en de keuken, geheel niet overbodig.

Al deze bovengenoemde producten voor uw camper kunt u allemaal bekijken via ons camperplatform. Kijk en vergelijk, zoek bij de merken en/of dealers, u krijgt de inspiratie voor uw camperinrichting!Prijs sorteren op: